Rantaterassi on ollut kesäklassikko Virroilla jo vuosikymmenien ajan. Alussa se oli huoltorakennus kotisataman veneilijöille ja siitä se muotoitui vuosien varrella A-oikeuksin toimivaksi kahvila-ravintola-kesäterassiksi lisäten nimeen myös Baarpuurin. Näsijärven vesistössä on noin 130 kilometriä vesireittiä Tampereelta Virroille – meillä on Höyrylaiva Tarjanteen päätepysäkki. Terassilta avautuvat upeat näkymät yli Kalettomanlahden.

Kesällä 2018 uusi yrittäjä Jonna panostaa entistä enemmän veneilijöiden, lapsiperheiden, kesäasukkaiden, motoristien, karavaanareiden ja tietysti paikallisten palveluihin. Uudistuksia on luvassa isosti aktiviteettien, palveluiden ja ruokalistankin osalta.

Meillä on tarjolla ruokaa isompaan ja pienempään nälkään – herkullisia pihvejä ja raikkaita salaatteja tietenkin burgereita unohtamatta. Matkan varrella voit toki poiketa ihan vaan vaihtamaan kuulumiset ja kahville. Uudenuutukainen jäätelökioski palvelee herkkusuita kesällä. Elävää musiikkia ja muuta ohjelmaa päivitetään sivustolle ja facebookiin pitkin kautta. Tervetuloa viihtymään!

Tags

No responses yet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.