Kesäklassikko Virroilla

Rantaterassi Baarpuuri sijaitsee Virtain laivarannassa, upealla paikalla sataman, rantapuiston ja uimarannan ympäröimänä. Vesistö on ns Näsijärvi-reitin pohjoisin pysähdyspaikka (Kalettomanlahti), joten meillä käy veneilijöitä Tampereelta asti. Myös höyrylaiva Tarjanne vierailee kahdesti viikossa.

Rantapuiston vieressä sijatsevasta Urheilukeskuksesta löytyvät mm. tennis, padel, skeittipuisto, pumptrack-rata, frisbeegolf-rata ja katukoris. Unohtamatta upeita ulkoilureittejä ja luontopolkuja. Rantapuistossa on lapsiystävällinen uimaranta yhdeksän metrin hyppytorneineen.

Asiakaskunta koostuu Virtolaisista, mökkiläisistä, veneilijöistä sekä turisteista. Virrat on kaunis kesäkaupunki, myös tituleerattu Suomen Juhannuskaupungiksi. Baarpuuri aukaistaan vapun tienoilla, ja kausi kestää elokuun loppuun asti. Kiireisin sesonki on kesä- ja heinäkuu. Meillä on a’la-carte tyyppisen ravintolan, kahvilan ja jäätelökioskin lisäksi alueella saunatilat sekä veneilijöiden huoltotilat. Myös vuokralaitteita löytyy moneen kesäiseen aktiviteettiin. Rantaterassi Baarpuuri on Virtain kesän tapahtumakeskus ja käyntikortti.

Baarpuurin terassit ovat kolmessa tasossa, joista osa on katettua, lasitettua ja tarvittaessa lämmitettävää tilaa. Täten meitä ei sateinenkaan kesä haittaa. Asiakaspaikkoja löytyy noin 350.