MuksuFestarit 2018

Virrat on kesäkaupunki ja etenkin heinäkuussa meillä tapahtuu paljon. On Kesä Virrat Soi, Rantapuistopluus ja kaikenmoista teemailtaa aikuisille. Heinäkuun alkuun mahtuu kuitenkin yksi erityisesti lapsille suunnattu tapahtuma, MuksuFestarit.

Onko teidän perheen valinta merirosvoristeily Tarjanteella? Entä kiinnostaako konserteista Orffit vai Muumit vai Hevisaurus? Kaikkiin voi ehtiä jos pitää kiirettä.

Ohjelma

Lapsikin sen tietää, että pitää syödä hyvin että jaksaa. Rantaterassi Baarpuurissa on katettu maistuva muksubuffa perjantaina klo 15-16.30 ja lauantaina klo 11-15, tervetuloa! Ja kyllä meillä aikuisetkin ruokitaan.

Lasten buffet Rantaterassi Baarpuurissa pe 6.7. ja la 7.7.

 

 

Kesä täynnä tapahtumaa

Perinteitä kunnioittaen Laivarannassa tapahtuu tänäkin kesänä ja ohjelmassa on niin menoa muksuille kuin bluesiakin. Viilaamme vielä hiukan esiintyjälistaa, mutta aina ajantaisen tiedon löydät helposti facebook-sivuiltamme tai voit kysyä henkilökunnalta.

Tykkää meistä ja saa tieto ensimmäisten joukossa!

https://www.facebook.com/RantaterassiBaarpuuri/

Baarpuurin tarina

Rantaterassi on ollut kesäklassikko Virroilla jo vuosikymmenien ajan. Alussa se oli huoltorakennus kotisataman veneilijöille ja siitä se muotoitui vuosien varrella A-oikeuksin toimivaksi kahvila-ravintola-kesäterassiksi lisäten nimeen myös Baarpuurin. Näsijärven vesistössä on noin 130 kilometriä vesireittiä Tampereelta Virroille – meillä on Höyrylaiva Tarjanteen päätepysäkki. Terassilta avautuvat upeat näkymät yli Kalettomanlahden.

Kesällä 2018 uusi yrittäjä Jonna panostaa entistä enemmän veneilijöiden, lapsiperheiden, kesäasukkaiden, motoristien, karavaanareiden ja tietysti paikallisten palveluihin. Uudistuksia on luvassa isosti aktiviteettien, palveluiden ja ruokalistankin osalta.

Meillä on tarjolla ruokaa isompaan ja pienempään nälkään – herkullisia pihvejä ja raikkaita salaatteja tietenkin burgereita unohtamatta. Matkan varrella voit toki poiketa ihan vaan vaihtamaan kuulumiset ja kahville. Uudenuutukainen jäätelökioski palvelee herkkusuita kesällä. Elävää musiikkia ja muuta ohjelmaa päivitetään sivustolle ja facebookiin pitkin kautta. Tervetuloa viihtymään!